Spring til indhold

DR Big Band feat. Erann DD & Miriam Mandipira - Merry Christmas, Baby!

Musik: Jazz

Merry Christmas, baby.

DR Big Band byder indenfor til jazzet julestemning sammen med to stærke frontfigurer, soulpop-kongen Erann DD og bluesdronningen Miriam Mandipira. Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor julestemningen garanteret vil stige et par grader!

Misteltenen er sikkert placeret, og julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band, årets solister og vært Minna Grooss inviterer til årets julekoncert - fyldt med blues, inderlig julesoul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin' Around Christmas.

DR Big Band har sågar lavet en række nye arrangementer specielt til årets Merry Christmas-koncerter, så publikum kan se frem til en om muligt ekstra swingende indpakning om den stærke cocktail af juleblues og -soul. På programmet finder du også ægte sjælfulde julehits som "Rudolf", "Oh Holy Night" og "Blue Christmas".

Solister
For første gang har DR Big Band inviteret en af dansk soulpops stærkeste stemmer, den karismatiske Erann DD, med ombord, hvor han skal danne par med Danmarks ubestridte souldiva, sangerinden Miriam Mandipira.

Vært
DR Big Band har i år inviteret Minna Grooss, som mange kender som radiovært på P8 Jazz og P2. Men faktisk er hun også forfatter, filmkunstner, musiker og sangskriver med en farverig fortid på den danske pop- og rockscene.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.