Spring til indhold

Goss

Musik: Rock/Pop

Med den seneste single "Ocean" og hans hidtil største Danmarksturné "I FEEL LIKE PLANET EARTH TOUR" 2022 er Goss stærkt tilbage på de danske livescener.

"Jeg glæder mig mega meget til at komme ud og spille min største tour rundt i Danmark nogensinde. Jeg føler i høj grad at min musik hører til i hele landet og ikke bare i Århus og København, så jeg er super glad for at vi mere eller mindre kommer rundt til hver en krog. Der brænder en kæmpe ild i mig for at komme ud og spille min musik live. Jeg tror aldrig nogensinde jeg har været så psyked over at komme ud og spille min musik som jeg er i de her dage."
Mads Damsgaard/Goss.

Goss' nye single "Ocean" udkommer som opfølger på "Mad Man" og den seneste single "Adrenaline". Førstnænvte blev P3's Ugens Uundgåelige, og begge singler har med succes på radioen sat en endelig streg under, at Goss i den grad hører til i toppen blandt de mest interessant pop-artister herhjemme. Dette nye kapitel kommer efter, at Goss i 2020 udgav det ekstremt anmelderroste debutalbum Group Therapy, der med Soundvenues ord "bør cementere ham som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark".

Goss har siden 2017 været på en rejse, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Nu er han klar til at fortsætte hans nye kapitel med singlen "Ocean" en form for videreførelse af den Goss, som vi hørte på Group Therapy - men samtidig et nyt kapitel, hvor Mads fortsat bevæger sig tættere og tættere på kernen af hvem han er som artist.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.