Spring til indhold

Katinka Band

Musik: Rock/Pop

Mød de kritikerroste publikumsdarlings i Katinka Band, når de tager på "Ekstremsportstour" i 2022.

Katinka Band er hyldet og elsket af mange, men er først og fremmest et projekt, som er båret frem af ukuelighed og insisterende ægthed. De markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.

Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg - men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt. Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Lige nu arbejder Katinka Band på deres kommende album, som lander i 2022. Fire år er gået siden sidste album, og Katinka Bjerregaard er i mellemtiden blevet mor til tvillinger. Sammen ulmer vennerne af boblende eventyrlyst og en fælles energi for at indtage og overtage Danmark med deres på én gang atmosfæriske og dynamiske musik.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det - til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd. De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.