Spring til indhold

Adam & Noah - Farvel og Tjak [Udsolgt]

Teater: Show/stand up

"Farvel og Tjak!" - Det geniale makkerpar Adam & Noah takker af for denne gang. Lidt forsinket.

"Hva' sker der, danskere! Vi vil først og fremmest gerne sige kæmpe tak, fordi I i første omgang købte billetter til vores show. Det, der i år skulle runde vores vilde rejse som Adam & Noah af.

Det gik ikke helt efter planen, og vores tour er nu blevet udskudt en hel del. Så det ser ud til, at I ikke slipper for os lige foreløbig. Så et eller andet godt er der måske kommet ud af det her, hvis man skal se det fra den lyse side.

Vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak... Tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os, og tjak fordi I er så fucking luksus.

Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)"
___

Aldersgrænse: Min. 11 år.

2 showtider denne dato:
1. show kl. 16.30. Dørene åbner kl. 15.30. Nr. siddepladser
2. show kl. 19.00. Dørene åbner kl. 18.00. Nr. siddepladser

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

De 2 shows er tidligere blevet flyttet fra 23. oktober 2020 til 8. oktober 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til samme tidspunkt på den nye dato.