Spring til indhold

Christian Fuhlendorff - Det Sjovt! [Få billetter]

Teater: Show/stand up

Fuhlendorff vender tilbage til stand-up genrens solide, sjove kerne med nyt one-man show.

Fuhlendorff fortæller:

"Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er dét, det er: Sjovt! Den røde tråd er klippet over, budskab og den påklistrede moral droppet for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os er det faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor, så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet TV, radio og podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90'erne. Hvilket det ikke er - jeg synes bare, det er sjovt!

Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan I sgu' lige så godt vente, til showet kommer på TV. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person og én mikrofon - gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen forproducerede TV-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden.

Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig og hudløst ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt, jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu' også godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal også ha' komik, og tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid.

På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder og klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh-så-korrekte meninger. Prøv og hør, jeg er fra Amager og har en lunken 10. klasses eksamen - hvad fanden ved jeg om noget?

For mig er verden én stor joke, og jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab!"
___

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Showet er tidligere blevet flyttet fra 15. april 2021 til 24. november 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.