Spring til indhold

PLUS 1: Esben Just [Solo]

Musik: Jazz

Jazzmusiker og -pianist Esben Just har i en årrække gjort sit til, at rytmen og stemningen fra New Orleans er blevet landskendt i lille Danmark.

Gennem sit arbejde med SPJustFrost og Esben Just Trio har han givet gedigen anskuelsesundervisning i, hvorfor New Orleans musikkens herligheder tiltrækker ikke blot publikum, men også musikere i alle aldre, og med sine solokoncerter har han givet plads til at sætte ord og lyd på de oplevelser og traditioner, som genren bygger på.

Den kommende sommer efter det lange år med corona skal vi slentre musikalsk ned af New Orleanske stræder med Esben Just solo, hvor det ord, der står længst fremme på listen er FEST.

Koncerten er en del af PLUS 1. PLUS 1 handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen - én gang om måneden i dit lokale kulturhus fra september '21 til juni '22.
___

Dørene åbner kl. 12.30. Koncertstart kl. 13.00. Unr. siddepladser.

1 billet er adgangsgivende for 2 personer. Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Efter koncerten er der kaffe, kage og koncertsnak: Om den koncert vi lige har oplevet, den næste koncert vi glæder os til, eller alt det andet vi går og bakser med i livet.

Om PLUS 1 - sammen til koncert
PLUS 1 er 120 eftermiddagskoncerter i 12 byer. PLUS 1 er fællesskab, nærvær, grin og gode stunder. En koncert er en ideel anledning til at se frem til en hyggelig oplevelse og til at række ud efter én, vi ikke har set i lang tid. Med PLUS 1 rækker kulturhusene nu ud efter folk og foreninger, som gerne vil mødes om kulturen midt på dagen vende stort eller småt sammen over kaffe og kage bagefter. Når du køber 1 billet, følger der 1 ekstra billet med. Det giver dig muligheden for at invitere en ven, nabo, bekendt, et familiemedlem eller en fremmed til eftermiddagskoncert på din billet - deraf navnet. Læs mere om PLUS 1 her

Se hele PLUS 1 koncertrækken her