Spring til indhold

Magtens Korridorer

Musik: Rock/Pop

"Større, skarpere og bare bedre. Rockbandet trumfer sig selv," skrev GAFFA på udgivelsesdatoen for det nye, stærke album Club Promise (2021). Med det sendt propert på gaden, tager Magtens Korridorer nu på en ny turné.

"Her har du lyset, der aldrig går ud. Her har du festen, der aldrig holder op." Sådan lyder de første linjer fra singlen "Club Promise" fra det albummet af samme navn - rent, enkelt og rammende. Club Promise er både en kommentar til den pandemiske tid, vi befinder os i, og sender os samtidig direkte ind i bandets kommende, potente turné, hvor livemusikken atter kan brøle.

Magtens Korridorer formår med både hårde slag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik umiddelbarhed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens Korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Vi glæder os til, at Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd på MantziusLive!
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.