Spring til indhold

Scarlet Pleasure [Udsolgt]

Musik: Rock/Pop

Et varmt pust fra de sydligere breddegrader strejfede din kind med udgivelsen af Garden i 2020.

I 2021 kan Scarlet Pleasures signaturvarme og -zen for alvor forplante sig i din novemberkolde krop, når bandet vækker gader, stræder og sanser med deres nye efterårsturné. Glæd dig til at høre sange fra Garden, herunder soundtrackhittet "What A Life" fra Thomas Vinterbergs Oscar-nominerede film DRUK + andre Pleasure-hits!

Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene som den københavnske trio Scarlet Pleasure. Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist) udsendt en strøm af hitsingler og startet fester på de største scener. Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, du trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde.

Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med Garden som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have. Nu er det tid til at lade energien strømme ud: "Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies."

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de vist et unikt talent for at sende publikum på en rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til årets absolut lækreste energiboost.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / nr. sidderpladser på balkon - Der er kun adgang til nr. siddepladser på balkon med pladsbillet.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.