Spring til indhold

Julie Berthelsen - Nordstjerne

Musik: Rock/Pop

Sæt kryds i din kalender 9. december, hvor Julie Berthelsen byder Birkerød indenfor til julestemning fra Danmark, Grønland og resten af verden.

Gennem varme, personlige historier og en julerød tråd kommer vi i den helt rette decemberstemning sammen, når Julie, akkompagneret af sit dejlige orkester og sin dygtige korsanger, synger julen ind med noget gammelt og velkendt fortolket på en ny måde samt nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange.

Julie formår altid at skabe en stemningsfuld ramme om julen, der for hende betyder næstekærlighed og hjertevarme, og hvor en tiltrængt forsamling af familie og venner er i højsædet.

Med denne julekoncert vil Julie bidrage til at lade julefreden sænke sig i Birkerød og sørge for, at december måned kan være et tidspunkt på året, hvor vi også får lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 17. december 2020 til 9. december 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.