Spring til indhold

Jesper Binzer

Musik: Rock/Pop

Rock redder sjælen.

Mange har taget kampen mod det herrens år 2020 op for at give folket håb gennem livemusikken. En af dem er utrættelige Jesper Binzer, der har besluttet sig for at levere rock til hele landet i kølvandet på sin anmelderroste anden soloplade Save Your Soul (2020)!

Save Your Soul har modtaget yderst positive anmeldelser, ikke blot i Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland. På sin egen platform steffenjungersen.dk skrev B.T.'s rockanmelder gennem noget nær et kvart århundrede: "I disse for vort land så anstrengende tider har vi i dén grad behov for en rockplade, som ikke mindst signalerer, at det sgu nok alt sammen skal gå i den sidste ende. Med "Save Your Soul" har vi fået sådan en plade."

Til koncerten bliver de nye numre præsenteret sammen med sange fra Binzers første soloalbum Dying Is Easy fra 2017 og af et i særklasse velspillende band med Søren Andersen (guitar), Christian Hede Madsen (guitar), Anders Borre (bas), Jesper Bo (keyboards) og Jakob Rønnow (trommer).
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 24. april 2021 til 25. september 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.