Spring til indhold

Ken Norris Quartet (US/DK)

Musik: Jazz

Den amerikanskfødte crooner Ken Norris møder det nordiske jazztemperament på Mantzius.

"En åbenbaring! En ægte jazzsanger - begavet med en fremragende musikalsk harmonisk sans. Dem, der elsker Kurt Elling og Nat King Cole vil ikke blive skuffede..."
Alex Dutilh, Jazzman Magazine.

Amerikanske Ken Norris er med benene solidt plantet i sit fædrelands jazztradition en af de største mandlige croonere, du kan møde hjemme i det nordeuropæiske. Hans varme personlighed stråler, når han med sikker hånd og stemme tager publikum med på en sofistikeret musikalsk rejse.

Ken Norris fik sin bachelorgrad ved Yale University i 1990 og fortsatte sine studier i musik ved American School of Modern Music i Paris. Siden da har han været en eftertragtet jazzsanger og b.la. samarbejdet med velrenommerede big bands i Hamborg, Berlin og Paris. De senere år har han optrådt til bl.a. Dubai Jazz Festival, JazzBaltica, Les Printemps de Bourges Festival, International Voice and Guitar Competition og på mange andre scener verden over.

De øvrige medlemmer af Ken Norris Quartet består af musikere, der alle har betrådt den nordiske jazzscene i mange år.

Line-up:
Ken Norris - vokal
Magnus Hjorth - piano
Jakob Lind Lauritsen - bas
Janus Templeton - trommer
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 1. maj 2021 til 19. september 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.