Spring til indhold

Sømændene

Musik: Rock/Pop

Knap jubilæumsbajeren op! I 2021 er det en del koncerter, genstande og 20 år siden, Sømændene optrådte for første gang.

Jubilæumsturnéen "Knap 20 Bajere Op" er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans: Fra frække sange på ølkassen til fast tradition på flere af landets største festivaler og spillesteder. Fra hjemmeoptagelser på kollegieværelset til pladekontrakter, platinplader og en enkelt Danish Music Award.

Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer stillede sig op på en gymansiescene med et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, men måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende. Meget vand er løbet gennem fjorden sidenhen, og det er et markant anderledes, men ikke mindre festligt show, vi kan se frem til i 2021. Publikum vil opleve nostalgi, sing-alongs og skålesange, men også en storladen, moderne koncertoplevelse.

Forvent en festlig "walk down memory lane" med Sømændenes egne og ældre klassikere samt senere års tilføjelser. Men vigtigst af alt så forvent en fest med dig og dit medpublikum som det uundværlige centrum, hvilket har været den røde tråd gennem alle Sømændenes 20 år.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 16. april 2021 til 3. december 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.