Spring til indhold

Billy Cross

Musik: Rock/Pop

"Back to Basics" med Billy Cross.

Hvad får en mand på 74 til at fortsætte med at spille koncerter? Kodeordet er spilleglæde! I 2021 er den glæde præget af en trang til at bringe det hele lidt tilbage til et simpelt, solidt rock set-up. Back to basics.

Siden 1962 har Billy Cross optrådt for bl.a. Andy Warhol i New York, med Sha Na Na, Meat Loaf, Link Wray og i Broadway musicalen "Hair" samt indspillet to albums og turneret jorden rundt med Bob Dylan. Hjemme i Danmark ændrede Billy Cross Delta Blues Band til Delta Cross Band, og bandet blev til et af landets største livenavne i slutningen af 70'erne. Og så producerede og co-skrev Cross "Tidens Tern" med C.V. Jørgensen, Anne Dorte Michelsens "Mellem Dig og Mig", Pretty Maids' "Red, Hot and Heavy", Søs Fengers "On Holiday", Björn Afzelius' "Tusind Bitar" og utallige andre legendariske sange.

Kort fortalt: Billy Cross har lavet rock'n'roll, siden han var 13 år, han har skrevet singler, der har solgt millioner i Danmark, Amerika og England, og han har egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage og nyde sit velfortjente otium... I stedet tager han på (endnu) en Danmarksturné!

Vi er klar til at tage imod Billy Cross og se ham gøre det, han er absolut bedst til: Øse ud af sin spilleglæde og professionalisme foran sit publikum.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.