Spring til indhold

Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio

Musik: Rock/Pop

54 år på scenen - og stadig spillevende! Man kunne godt overveje at gå på pension, når man er 70+ år gammel. Men det ligger ikke lige for hos dansk musiks "Grand Old Man" Ivan Pedersen. Heldigvis.

Nej, nu kalder en ny turné på de intime scener, der også passer så godt til Pedersens nutidige og mere eftertænksomme repertoire. Med sig til anledningen har Ivan den superstramme "Danmarks Næstbedste Trio": Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov - tre musikere, der gennem årene nærmest er groet symbiotisk sammen med Pedersen. Trioen topper sangene af med dynamik, nærhed og fintunet finesse.

På den kommende turné kan du genhøre gamle kendinge, seneste sange og hvem ved snart hvad, der ellers kommer til at ske? Som biografien "Med hjertet udenpå" (2017) også afslører, er Ivan jo ikke en mand af få ord, så som regel disker han op med små kuriositeter, sande og opdigtede, om alle aspekter af livet og ofte afsluttet med bidske, kærlige pointer. Se frem til en aften med fjollede grin, smil, alvor og ind imellem gåsehudsfremkaldende musikalske øjeblikke. Måske skal du endda lige tørre en forræderisk tåre ud af øjenkrogen på vejen hjem.

Nye lyttere kan begynde her.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 30. april 2021 til 18. november 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.