Spring til indhold

Uffe Holm - StayTheFuckHome

Teater: Show/stand up

Et one-man show fra en komiker i karantæne.

Hvordan klarer man at gå op og ned af sin ægtefælle og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen, og hvor køber man de bedste joggingbukser? Sådan lød nogle af spørgsmålene hos Uffe Holm, da pandemien ramte Danmark, og vores verden med ét blev vendt på hovedet.

Det var under sin egen karantæne efter en skiferie i Ischgl, Uffe fik idéen til sit nye one-man show. Statsministeren tonede frem på skærmen og gav hele Danmark stuearrest, og så kom den ene udfordring efter den anden ellers rullende henover os. Efter hvert pressemøde opstod der flere nye spørgsmål: Må man gå ud, må man kramme, åbner Tivoli på mandag, kan en undulat få corona, må man knalde?

I krisetider lærer man sig selv og sine medmennesker at kende. Nogle hamstrede gær og toiletpair, andre bankede på hos naboen for at tilbyde hjælp til at handle ind. Nogle tog en for holdet, andre tog sig bare af sig selv. Og mens størstedelen af Danmark blev hjemme i 2020, var der nogle som bare ikke kunne finde ud af at "StayTheFuckHome".

Den seneste tids ekstreme test af hvor meget vi kan holde til, og hvor svært det er at omstille sig, er der kommet et sjovt show ud af med Holm bag roret. Og nu har vi endelig mulighed for at grine af det hele sammen.
___

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Showet er tidligere blevet flyttet fra 24. marts 2021 til 29. september 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.