Spring til indhold

Suspekt + support: Emil Lange

Musik: Hip-Hop/Reggae

Vi skal svøbes i det reneste Suspekt, når Bai-D, Orgi-E og Rune Rask besøger Birkerød på deres efterårsturné 2021.

"For 1 år siden udgav vi vores måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men albummet har aldrig fået det liv, vi ønskede, fordi mødet med alle jer blev afbrudt, lagt i lænker og gemt langt væk. Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden!

Vi har savnet at komme tilbage til vores beats, og hvor det hele startede. Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem os og jer, kombineret med den situation vi alle står i, og som ingen kunne have forudset, har gjort, at 2021 bliver året, hvor vi skal udleve og dele den oplevelse med jer. Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet. De tunge beats kun kombineret med os tre på scenen.

Sammen med jer skal vi svøbes i det reneste Suspekt. Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt. En lyst vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det," siger Emil Simonsen/Orgi-E om det, der venter os.

Det bliver Suspekt helt ind til benet. Det rene DNA på de lokale spillesteder.

Support: Emil Lange
Emil Lange er en del af den danske DJ-elite. Så selvfølgelig har bandet inviteret deres ven og yndlings DJ med på efterårsturné! Lange er verdensmester i at mærke stemningens bølger, så musikken pulserer i takt til festen. Han bevæger sig mest i de urbane genrer med en mixteknik, der ikke er til at tage fejl af. Med andre ord, så er opvarmningen til Suspekt hermed sikret!
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.