Spring til indhold

Love Shop

Musik: Rock/Pop

Efter et langt år med lockdown melder Love Shop klar til at turnere landets spillesteder med fuld besætning.

2020 blev blandt andet brugt på at turnere med Love Shop 3, hvor frontmand Jens Unmack stod ene på scenen med Mikkel Damgaard og Mika Vandborg. Men heldigvis er der også kommet nye sange til i mellemtiden inspireret af det enkle LS3-setup. Ovenpå det seneste års opsparede energi og frustration peger det hele derfor nu frem mod en række forløsende, revitaliserende koncerter landet over.

Til efteråret, når vi forhåbentlig er nogenlunde på den anden side igen, melder Love Shop for første gang i to år klar til at turnére med fuld besætning igen. Det klassiske hold bag Unmack er: Mikkel Damgaard (keys), Thomas Duus (trommer), Mika Vandborg (guitar) og Nis Tyrrestrup (bas).

"Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang. Jeg er sikker på, det kun kan blive uforglemmelige, berusende og fantastiske aftener. Vi ser frem," fortæller Jens Unmack.

Vi gør det samme.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.