Spring til indhold

Sanne Søndergaard - Selvsær

Teater: Show/stand up

Læg selvoptimering langt bag dig og dyrk dit selvværd med Sanne Søndergaard i nyt flyvende-fantastisk show.

"Alle hepper på selvværd. Men man skal faktisk være ret sær for at have selvværd," siger Søndergaard. Og det er netop omdrejningspunktet i showet "Selvsær", hvor Sanne for alvor værdsætter sit eget selv gennem sin velkendte satiriske og systemkritiske stil og undersøger, om der er noget at lære af de sære.

Showet er derfor også en optrævling af alt det ævl, der fortæller os, at vi konstant skal optimere os selv for at være gode nok: "Vi skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner, have sunde (læs: tynde) kroppe og desuden meditere, løbe maraton, følge med i verdens begivenheder, spise kål og lære at sige nej og pyt og... Og... Og..."

"Selvsær" er et flying comedy-show, Sannes egen genreopfindelse: "Flying comedy er woke humor. Det handler om at forstå sig selv, andre og systemerne bedre. Jeg gør kun grin med de stærke og de magtfulde. Og dét er ret provokerende i dagens Danmark."

Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer.
___

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 20. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Showet er tidligere blevet flyttet fra 10. februar 2021 til 6. oktober 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.