Spring til indhold

Keld & Hilda - 60 + 40 = 100 år Jubilæums Show

Musik: Dansktop/underholdning

60 + 40 = 100 år! Fejr eviggrøn kærlighed og Grand Prix nostalgi, når et af Danmarks mest berømte ægtepar, markerer deres bemærkelsesværdige 100-års jubilæum i 2021.

Her er det 60 år siden, Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, Hilda første gang optrådte offentligt med Keld.

For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys-klassikeren "Do You Speak English". Det blev en kæmpe succes, og arrangører begyndte at efterspørge, at Hilda kom og sang med Keld. Efter fem års forsøg lykkedes det Keld at overtale Hilda, og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang.

Til oktober kan du tage med parret på musikalsk tour de force gennem deres lange karriere og høre mere om, hvordan der gik "gadekær i pigtråden", og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie ved at fusionere pigtråd med schlagermusik. Det resulterede bl.a. i hits som "Ved landsbyens gadekær", "Ganløse Vanløse" og "Jeg ringer på fredag".

Der er anekdoter, Heick-klassikere og måske et par sange på programmet, som har speciel betydning for Heick'erne eller er blevet udødeliggjort af nogle af de utallige besøgende, Keld har haft forbi det populære TV-program "Musikbutikken". Og der er naturligvis masser af Melodi Grand Prix-nostalgi! Danmarks "Mr. Melodi Grand Prix", Keld, fortæller mere om de 32 gange, han har haft sange med i det danske Melodi Grand Prix - og om de imponerende ni gange han har vundet.

Vel mødt til en fornøjelig musikalsk stund sammen med Keld & Hilda i et forfriskende show med akkompagnement af Mickey Pless.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 4. marts 2021 til 28. oktober 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.