Spring til indhold

TipToe Big Band Plays Tarantino & Bond feat. Dawn Joseph (UK) & Bobo Moreno

Musik: Rock/Pop

Sammen bringer det topprofessionelle TipToe BigBand feat. Dawn Joseph og Bobo Moreno sjæl, funk og filmmusik til MantziusLive.

TipToe BigBand og de to verdensstjernevokalister Dawn Joseph og Bobo Moreno inviterer til medrivende filmkoncert, når de sammen fortolker den karakteristiske og populære musik fra James Bond-filmene og kultfilm som Pulp Fiction af Quentin Tarantino.

Dawn Joseph (UK) har en fortryllende karriere bag sig og har blandt andet rejst verden rundt som backing-vokalist for soul-, r'n'b- og poplegender som Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley, Kylie Minogue og Michael Bublé, ligesom hun deltog i Spandau Ballets comeback-turné. Fra 2012 frontede Joseph bandet The Brand New Heavies, før hun formede MF Robots i 2016, der blandt andet har været Lenny Krawitz' supportband.

Bobo Moreno har siden slutningen af 80'erne sunget sig dybere og dybere ind i hjerterne på danskerne. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som en sanger med en sjælden evne til at begejstre et hvilket som helst publikum. Gennem årene har han arbejdet med landets største navne - fra Sanne Salomonsen og D-A-D til DR Big Bandet og Birthe Kjær. Han har endda medvirket i et enkelt afsnit af DR-successerien Krøniken og optrådt til Kronprinsens bryllup.

And... Action!
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 19. marts 2020 / senere 26. marts 2021 til 1. april 2022. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.