Spring til indhold

Hugorm

Musik: Rock/Pop

Fandenivoldske HUGORM fik deres gennembrud og formåede at kickstarte en livekarriere med alle odds imod sig midt under et nedlukket 2020. Nu fortsætter bandet deres hidsige sejrstogt i 2021.

Leverer bomstærke scenepræstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front. Sammen har Kvamm og de to musikalske kammerater, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm, en fantastisk dynamik, når sangene fra debutalbummet KOM VI FLYGTER (2020) forløses live. Og de er først lige begyndt!

Hvis du før har fået chancen for at se Cold Hawaii-trioen på scenen (i virkeligheden eller TV-transmitteret), ved du allerede, at en koncert med HUGORM ikke bare er en traditionel koncert; det er en genialt iscenesat musikalsk fortælling med en rystende grundenergi, der da heller ikke gået anmelderne forbi.

Forventningerne er tårnhøje, men grundlaget for en stærk oplevelse bundsolid, når MantziusLive byder HUGORM velkommen til oktober!

"Det er simpelthen genialt, intet mindre"
GAFFA (5 stjerner)

"Et koncertformat, som er et yderst giftigt bekendtskab. Ikke mindst fordi Kvamm er så forbasket dygtig på en scene"
Fyens Stiftstidende (5 stjerner)

"Grim og følsom rock, metallisk, hiphop-klingende, med nerve, nærvær og stærke personlige tekster. Det hugger som ormen med zigzag striben ned ad ryggen"
Kulturen.nu (5 stjerner)
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / nr. sidderpladser på balkon - Der er kun adgang til nr. siddepladser på balkon med pladsbillet.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 20. marts 2021 til 1. oktober 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.