Spring til indhold

The Dublin Legends (IE)

Musik: Folk/Vise/Country

Glæd dig til en aften i selskab med vaskeægte folkemusikalske legender og velkendte sange som "Whiskey in The Jar", "The Wild Rover", "Molly Malone" og mange flere.

I 2021 kan du nemlig opleve Seán Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor i Birkerød, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners.

Seán Cannon har været medlem af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nyeste navne i truppen. Banjovirtuosen Gerry O'Connor, der er kendt fra Four Men and A Dog og har spillet med alt og alle fra Sharon Shannon til Shane MacGowan (The Pogues), er naturligt trådt til efter "Banjo" Barney McKennas død for at løfte banjoarven på smukkeste vis.

I 2012 fejrede The Dubliners 50-års jubilæum i musikkens tjeneste og modtog en "Lifetime Achievement Award" fra BBC Radio 2 Folk Awards. Desværre døde "Banjo" Barney McKenna kort tid efter, og det var et stort slag for både fans og medlemmer af The Dubliners. Naturligt fik det de tilbageværende medlemmer til at drøfte bandets fremtid, hvor John Sheahan besluttede, at det var tid til at stå af turnébussen.

Under navnet The Dublin Legends har de øvrige bandmedlemmer Seán Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor nu besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962. "It's too late to stop now," sagde Barney engang. Seán, Shay, Paul og Gerry har taget de vise ord til sig.

Line-up:
Seán Cannon - vokal, guitar, mandola
Shay Kavanagh - vokal, guitar
Gerry O'Connor - irsk tenorbanjo, violin
Paul Watchorn - vokal, 5-strenget banjo
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 11. februar 2021 til 17. november 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.