Spring til indhold

Peter Sommer - Alene Med Palle I Verden

Musik: Rock/Pop

Sommer-fans kan roligt glæde sig til efterår - og Sommer-sange på en nedtonet, fuldblå og fuldkommen smuk måde.

Sammen med Palle Hjorth, orgelkonge og fast pianist i Tiggerne, vil Peter Sommer nemlig genfortolke sit store bagkatalog og fortælle historier fra en lang musikerkarriere, når duoen besøger MantziusLive.

I 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder, og det seneste år er derfor blevet brugt på at indspille et album med nye nedskalerede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra hans seneste seks albums. Helt simple og med den skarpe lyrik i front.

Nu drager Peter Sommer og Palle Hjorth ud på landets mindre, mere intime spillesteder for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt ville få.

"Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativt normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste seks plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses - hvor vildt det end måtte lyde," hilser Peter Sommer og siger.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.