Spring til indhold

Claus Hempler

Musik: Rock/Pop

Siden udgivelsen af Kufferten Fuld Af Mursten (2019) har Claus Hempler - med rette - optrådt for fulde sale med sine bevægende sange.

Det var allerede som helt ung, at Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der har givet ham ry som en af vores helt store, stildannende sangere og en musikernes musiker.

Dog var det var som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen af Kufferten Fuld Af Mursten. For første gang skrev han tekster på dansk, og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som "Jeg Drømmer Om En Sang", "Op" og "Navnet Er Hempler" er fortsat i flittig rotation i hjemmene, radioen og på TV, og Hempler modtog hele to priser ved Steppeulven 2020 ("Årets Album", "Årets Tekstforfatter") og Carl Prisen 2020 ("Årets Komponist", "Årets Tekstforfatter").

Succesen er velfortjent, og vi glæder os til et gensyn med Claus Hempler på Mantzius. Det er med udgangspunkt i de sange, vi alle sammen elsker, at Hempler nu tager på efterårsturné med band. Og måske endda flere nye sange finder plads på setlisten. Vi drømmer om en ny sang (eller to).
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.