Spring til indhold

PLUS 1: Ole Kibsgaard & Lisbeth Sagen - på Kulturcenter Mariehøj

Musik: Rock/Pop

Ole Kibsgaard og Lisbeth Sagen deler deres stærke musikforståelse og varme tilstedeværelse med os til en koncert på Kulturcenter Mariehøj, hvor musikkens iboende kræfter får lov at føre ordet.

Musik er den mest universelle kommunikationsform, der findes. I den bor og skabes der minder, hvorigennem vi kan kanalisere vores følelser. Her kan vi søge helle, stilhed, forløsning og varme. Det allerstærkeste ved musik er, når man kan se, den har en effekt. At den betyder noget, at den kan forløse folk, at den kan opløfte folk.

Der er brug for musikken derude og ikke kun i koncertsalen. Hør Ole og Lisbeth formidle meget mere om, hvordan musik burde bruges noget mere end der, hvor vi normalt forventer at møde den.

Ole Kibsgaard kender du som musiker, producer, Shu-Bi-Dua-medlem, MGP-deltager, kapelmester m.m. På det seneste har du måske også sunget med, når Ole er tonet frem på TV-skærmen i DR1-programmet "Morgensang med Kaya og Ole", hvor han er i godt selskab med Kaya Brüel.

Lisbeth Sagen er violinist, foredragsholder og ildsjæl. Hun driver MusikBeRiget, der arbejder for at skabe livskvalitet gennem musik, og som Ole også er en del af. Lisbeth vandt i 2017 en P2 Prisen - "Årets Ildsjæl" for sit arbejde med musik på landets hospitaler.

Koncerten er en del af PLUS 1. PLUS 1 handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen - én gang om måneden i dit lokale kulturhus fra september '21 til juni '22. Denne gang på Kulturcenter Mariehøj.
___

Koncerten finder sted på i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte.

Dørene åbner kl. 12.30. Koncertstart kl. 13.00. Unr. siddepladser.

1 billet er adgangsgivende for 2 personer. Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Efter koncerten er der kaffe, kage og koncertsnak: Om den koncert vi lige har oplevet, den næste koncert vi glæder os til, eller alt det andet vi går og bakser med i livet.

Om PLUS 1 - sammen til koncert
PLUS 1 er 120 eftermiddagskoncerter i 12 byer. PLUS 1 er fællesskab, nærvær, grin og gode stunder. En koncert er en ideel anledning til at se frem til en hyggelig oplevelse og til at række ud efter én, vi ikke har set i lang tid. Med PLUS 1 rækker kulturhusene nu ud efter folk og foreninger, som gerne vil mødes om kulturen midt på dagen vende stort eller småt sammen over kaffe og kage bagefter. Når du køber 1 billet, følger der 1 ekstra billet med. Det giver dig muligheden for at invitere en ven, nabo, bekendt, et familiemedlem eller en fremmed til eftermiddagskoncert på din billet - deraf navnet. Læs mere om PLUS 1 her

Se hele PLUS 1 koncertrækken her