Spring til indhold

Ditte & Louise - Gode Kasser [Udsolgt]

Diverse: Foredrag

Mød Ditte og Louise.

Foredraget gennemføres som planlagt.

Bemærk: Du skal fremvise coronpas+ID og bruge mundbind på MantziusLive.

Læs mere om, hvordan MantziusLive afholder arrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer her
___

Ditte er møgliderlig, og hun skammer sig ikke over at have lyst til sex. Hun skammer sig heller ikke over ikke at skamme sig over det. Louise derimod craver det ikke. Faktisk ville hun hellere læse samtlige seks bind af Knausgårds "Min kamp" end at have sex.

Man kunne måske sige, at Ditte er en "slut", og Louise er en snerpe. Men man kunne også lade være, for hvad er det for nogle mærkelige kasser at putte folk i? Hvad ligger der i de to ord og hvad med alt det, der ligger imellem dem? Kan man f.eks. være snerpe om dagen og slut om natten? Kan man være seksuelt frigjort og samtidig føle stor skam? Kan man være feminist og samtidig tænde på undertrykkelse? Hvorfor er det så svært at sige fra? Og hvad er den perfekte comeback-replik, når nogen råber "gode kasser!" efter én på gaden?

I en lystig og skamløs blanding af selvbiografiske tekster, fiktive historier, interviews, tegninger, quiz, nævekamp, selvmodsigelser, tvivl og vred latter har Ditte Hansen og Louise Mieritz forsøgt at lægge kønsstereotyperne i graven med bogen "Gode Kasser" (2019), som denne aftens foredrag tager sit skarpe udgangspunkt i.
___

Dørene åbner kl. 19. Foredraget starter kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Foredraget er tidligere blevet flyttet fra 11. november 2020 / senere 7. april 2021 til 21. maj 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.