Spring til indhold

Peter Sommer - Alene Med Palle I Verden

Musik: Rock/Pop

Til efteråret kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere glæde sig til at opleve hans sange på en nedtonet, fuldblå måde.

Sammen med Palle Hjorth, orgelkonge/fast pianist i Tiggerne, vil Peter Sommer nemlig genfortolke sit store bagkatalog og fortælle historier fra en lang musikkarriere på Mantzius!

I 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder. Helt simpelt og med den skarpe lyrik i front. Nu drager Peter Sommer og Palle Hjorth ud på landets mindre spillesteder for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt vil få.

Det seneste år har de to indspillet et album med nye nedskalerede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra hans seneste 6 albums. Peter Sommer fortæller:

"Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativt normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste 6 plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses - hvor vildt det end måtte lyde."
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.