Spring til indhold

NY dato: Dopha + Support: Beinir

Musik: Rock/Pop

Koncerten med Dopha 5. maj 2021 flyttes til 29. maj 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.
___

Intet kan stoppe Dopha! Trods et udfordrende år har Dopha haft et skelsættende 2020 med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. I 2021 er hun klar med sit længe ventede debutalbum The Game og en Danmarksturné.

"Rygtebørsen taler sandt. Danmarks næste verdensstjerne er fundet," skrev GAFFA om Dopha i sommers. Hendes musik har kørt i heftig radiorotation, og hun har ramt os bredt og tidligt med stærke singler som "September Till June", "Happy For Me", "The Game" og "Anti Breakup Song".

Nu kan Dopha-fans se frem til at høre hendes længe ventede debutalbum, The Game, live. Et album, der både favner det nærværende, skrøbelige og storladne, men som også viser en mere drilsk sangskriverside af Dopha fra Romalt. Dopha skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel. Kombinationen udgør en perfekt plade til tiden. "Her er præcis det album, den danske musikscene har brug for lige nu", skrev GAFFA rammende som titel på deres 5-stjernede anmeldelse af The Game, der udkom januar 2021.

Dopha og hendes band glæder sig til et stort 2021 på landevejene: "Det bliver så fedt at komme på tour og spille koncert hver dag i en ny by! Jeg elsker generelt livet på landevejen og alle klichéerne, det bærer med sig. Vi spiller de sange, som jeg har brugt det sidste år på at lave færdige. Det bliver så magisk at møde mit publikum og se, hvordan de reagerer på den nye musik. Jeg glæder mig som en 6-årig, der lige er vågnet med sommerfugle i maven på sin fødselsdag."

Support: BEINIR
Bbybites har desværre ikke mulighed for at spille på den nye dato. Heldigvis for os tager den upcoming, færøske sanger og sangskriver Beinir med på hele Dophas turné i stedet for! Beinir har en stærk, bluesey vokal, som du sikkert allerede har hørt på "I'm Not Crying, You Are" fra Dophas debutalbum The Game.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert*
*I tilfælde af restriktioner ifm. COVID-19 bliver koncerten automatisk konverteret til koncert med unr. siddepladser.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 3. februar 2021 / senere 5. maj 2021 til 29. maj 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.