Spring til indhold

Ida Corr

Musik: Rock/Pop

Vel mødt til et tiltrængt og bragende energiboost, når Ida Corr besøger Birkerød med band.

Med giganthittet "Let Me Think About It" fik Ida Corr for alvor rygvind på den internationale løbebane sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Siden har den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med sin medvirken i TV2-programmet "Toppen af Poppen", hvor hun blandt andet præsenterede en uforglemmelig fortolkning af Gnags' "Når Jeg Bliver Gammel".

I 2019 viste Corr nye sider af sig selv med en smuk akustisk turné, men nu kalder landevejene på et større, eksplosivt setup med komplet bandbesætning. Det syder af passion, integritet og talent, når Corr gør det, hun er allerbedst til: At samle folk om mindeværdige musikoplevelser, og det her bliver bestemt ingen undtagelse.

Ida Corr melder klar til at indtage scenen med band, extravaganza, varme og farverig fest - den perfekte vitaminkur mod din efterårsblues.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.