Spring til indhold

Mike Andersen Band

Musik: Rock/Pop

Mike Andersen indtager altid scenen med sin karakteristiske, stærke vokal, rå guitarstil - og ikke mindst med et fantastisk liveband bag sig.

Hans mange turnéer, både i Danmark og i udlandet, har inviteret til både inspiration og introspektion på det seneste, og det er trængt ned og ind i hans kommende udgivelse:

"Jeg er nu 43 og dermed gammel nok til at se hvor tåbelig og know-it-all-agtig, jeg på mange måder var som helt ung. Samtidig er jeg blevet så gammel, at jeg vil vogte mig for... Nej, jeg har bestemt mig for-- ikke at blive den sure gamle mand, der insisterer på at gå baglæns. For den type kender jeg alt for godt, og det er sgu' sjovere at gå fremad," siger Mike.

Emnet tages op på den seneste single "Slamming The Door". Et humoristisk stik, der handler om at være opmærksom på, hvilken person man har lyst til at være - i musikken såvel som i livet. Inden man ender med at gå og smække med døren. Singlen er fra Mike Andersens niende fuldlængde album, der udkommer i 2021.

Og fremad skal det gå, når Mike Andersen besøger MantziusLive med band!
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.