Spring til indhold

NY dato: Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends

Musik: Rock/Pop

Koncerten med Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends på MantziusLive 13. marts 2021 flyttes til 9. september 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

~

Alex Nyborg Madsen har samlet et nyt band af yngre musikere med en fælles dyb og ægte kærlighed til alt, der falder under mærkaterne country og folk. I Nyborg Madsens Circle of Friends er det de akustiske strengeinstrumenter, der dikterer lyden.

Alex Nyborg Madsens musikalske spændvidde er nærmest grænseløs: Han har stået i front for Witch Cross, der spillede heavy metal; Harlot, der spillede højt-hårs-rock; Savage Affair, der dyrkede den iørefaldende rock; Led Zeppelin Jam og Sing Sing Sing, der opererer imellem 70'ernes californiske rocklyd og den nyere americana. Nu bliver ringen sluttet med det nye band Alex Nyborg Madsen & A Circle of Friends.

I tråd med folkemusikantens oprindelige rolle, hvor sangeren rejste fra by til by for at dele gode historier og sange, man hurtigt lærte at synge med på, vil koncerten med Alex Nyborg Madsen & A Circle of Friends blive en slags levende radioudsendelse. De spiller bare sangene selv og fortæller historierne til, og universet er overvejende akustisk og håndspillet.

Kald det americana, roots, alt-folk eller alt-country - alt er godt, når de gode sange er i højsædet!

A Circle Of Friends er:
Emil Meinild - guitar, dobro
Asger Søgaard Hajslund - guitar, banjo, kontrabas, mandolin, vokal
Thea Damgaard - kontrabas, banjo, vokal
Julie Krogsbøll - violin, kontrabas, vokal

Inden bandet rammer scenerne i 2021, er der endda udvidet med en percussionist.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er blevet flyttet fra 13. marts 2021 til 9. september 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.