Spring til indhold

NY dato: Ginne Marker

Musik: Rock/Pop

Koncerten med Ginne Marker 27. februar 2021 flyttes til 25. november 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.
___

Du har måske set Ginne Marker som support for Signe Svendsen, Claus Hempler m.fl., som fast guitarist i Dodo & the Dodos' på deres 2019/20 turné eller solo på vores sommerscene i Mantzius Haven 2020, hvor hun tryllebandt et nysgerrigt publikum.

Men 2021 står i sandhed i Ginne Markers eget lysende navn. At møde et så rent og modent talent som Ginne er nemlig sjældent. Denne 25-årige aalborgensiske musiker er fremragende på sit instrument, en højt udviklet sangskriver og har en udtryksfuld stemme, der formidler dybe følelser på intens og rørende vis.

For debutalbummet For Seasons to Come (2019) modtog Ginne en buket af gode anmeldelser og en bølge af prestigefyldte priser - herunder komponistprisen, Carl Prisen, i kategorierne "Årets Komponist - Jazz" og "Årets talent" 2020. Nu skal albummet og Ginne opleves live.

Denne gang besøger Ginne MantziusLive med band.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 27. februar 2021 til 25. november 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.