Spring til indhold

NY dato: Mod Til: Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane

Diverse: Foredrag

Foredraget med Jan Mølby på MantziusLive (arrangør: MOD TIL) 22. marts 2021 flyttes til 25. maj 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

~

Fodboldspiller Jan Mølby fortæller Birkerød om sin vilde karriere.

Kun de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys! På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legendestatus i Beatles-byen.

I perioden spillede "The Great Dane" sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og udenfor banen - øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende foredragsturné.

Hør blandt andet om dengang, Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få svar på om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer...

Foredraget er arrangeret af MOD TIL. MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere, som har haft MODET TIL at forfølge og realisere deres drøm.

Læs mere om arrangøren på www.modtil.dk

Foredraget er blevet flyttet fra 22. marts 2021 til 25. maj 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.