Spring til indhold

Mod Til: Foredrag med Rasmus Tantholdt - Det vi så

Diverse: Foredrag

Oplev et inspirerende foredrag med Rasmus Tantholdt, når korrespondenten besøger Birkerød.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Han har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget med Rasmus er både inspirerende og oplysende; han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Rasmus Tantholdt blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent. Han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.
___

Dørene åbner kl. 18.15. Foredraget starter kl. 19.00. Nr. siddepladser.

Foredraget er arrangeret af MOD TIL. MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere, som har haft MODET TIL at forfølge og realisere deres drøm. Læs mere om arrangøren på www.modtil.dk

Overtøj og store tasker må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.