Spring til indhold

Mantzius for BØRN: Improteater show

Teater: Skuespil

Tag med til et storslået improteater show med tre af landets dygtigste impro-skuespillere. Holdet er anført af Sisse Gram de Fries, som er dobbelt Danmarksmester i improteater, og som også giver en workshop i improteaterets finurlige univers selvsamme dag.

Det bliver en fantastisk aften, hvor skuespillerne improviserer et helt sketchshow baseret på publikums input. Alle scener har verdenspremiere, da intet er planlagt eller forberedt! Hele showet akkompagneres af en dygtig improvisationsmusiker, som skaber et 100% improviseret soundtrack til forestillingen.

Skal showet handle om livet i Birkerød? Om et æsel i Sahara? Eller skal det hele finde sted i svigermors stue med kringle på tallerkenen? Alt kan ske. Måske opstår der endda en improviseret musical - hvem ved!?

Om Sisse Gram de Fries:
Du kender muligvis Sisse fra impro comedy-gruppen Den Lalleglade Brigade, som har vundet to Danmarksmesterskaber i impro comedy. Hun har arbejdet professionelt med impro comedy og improviserede musicals i over 10 år og har været skuespiller på TV2, TV2 Zulu, DR Ramasjang og DR Ultra. Sisse har optrådt på Bremen Teater, Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Odense Teater, Comedy Zoo og The Second City i Chicago, hvor hun også har studeret improv og comedy theory. Derudover har Sisse også været radiovært på Radio4 og er for tiden vært på børnepodcasten "Oldefars Drømmebil". Kirsebærret på toppen må være Sisses fortid som børneklovn i cirkus.

Showet præsenteres af Mantzius for BØRN, men er for både børn, voksne og fantasifulde sjæle i alle aldre.

Workshop + improteater show:
Vil du gerne have en hel søndag i improvisationens tegn? Før showet om aftenen, kan du også deltage i Mantzius for BØRN: Improteater workshop med Sisse Gram de Fries kl. 11-14.

Læs mere om workshoppen her og køb en kombi.-billet til workshop + show for 150 kr. + gebyr (kun workshop: 100 kr. + gebyr / kun show: 100 kr. + gebyr)