Spring til indhold

Don Gnu: M.I.S - Natten Lang

Teater: Skuespil

Det kompromisløse kompagni DON GNU er tilbage - i tyndslidte sokker og udtrådte sandaler i jagten på den moderne mands identitet.

"M.I.S. - Natten lang" tager pulsen på den moderne rådvilde mand - den voksne drengerøv med det store ego, opvokset med 70'ernes bløde værdier blandt rollemodeller som Dirty Harry og Alfons Åbergs far. For hvordan har han det i virkeligheden inde under de uldne sokker og de komfortable sandaler?

I en hårdtslående cocktail af skæve stunts, rå fysik, "jackass" styrkeprøver og tåkrummende pinligheder går tre mænd planken ud. Ud af komfortzonen for at tage livtag med den indre svinehund, latino-loveren, tøffelhelten, svigermors drøm og alle de andre - i en stille kamp for mandens ret til at være sig selv.

De skrå brædder indtages i bedste slapstick-stil på et bagtæppe af gakkede filmprojektioner og stemningsmættet livemusik - hele natten lang! Det er sjovt og sexet, som kun sokker i sandaler kan være det.

"M.I.S. - Natten lang" er produceret af Sigrid Aakvik og co-produceret af Bora Bora - Dans & Visuelt teater. Performance og koreografi: Petras Lisauskas, Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen. Musik af: Alice Carreri & Rune Kaagaard.

Dørene åbner kl. 19. Forestillingen starter kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Grupperabat: Ved køb af min. 10 billetter er billetpris pr. stk. 225 kr. + gebyr.