Spring til indhold

Ken Norris Quartet (US/DK)

Musik: Jazz

Amerikanske Ken Norris er med begge ben solidt plantet i sit fædrelands jazztradition en af de største mandlige croonere, du kan møde i det nordeuropæiske.

Hans varme personlighed stråler, når han indtager scenen og med sikker hånd og stemme tager publikum med på en musikalsk rejse.

Ken Norris fik sin bachelorgrad ved Yale University i 1990 og fortsatte sine studier i musik ved American School of Modern Music i Paris. Siden da har han været en eftertragtet jazzsanger og har b.la. samarbejdet med velrenommerede big bands i Hamborg, Berlin og Paris. De senere år har han optrådt på b.la. Dubai Jazz Festival, JazzBaltica, Les Printemps de Bourges Festival, International Voice and Guitar Competition og på mange andre scener verden over.

"En åbenbaring! En ægte jazzsanger - begavet med en fremragende musikalsk harmonisk sans. Dem, der elsker Kurt Elling og Nat King Cole vil ikke blive skuffede..."
Alex Dutilh, Jazzman Magazine, Paris.

De øvrige medlemmer af Ken Norris Quartet består af musikere, der alle har betrådt den nordiske jazzscene i mange år.

Line-up:
Ken Norris - vokal
Magnus Hjorth - piano
Jakob Lind Lauritsen - bas
Janus Templeton - trommer

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.