Spring til indhold

Annika Aakjær

Musik: Rock/Pop

Til efteråret 2021 tager Annika sit band med på "Det Meste Tour" i kølvandet på et 2020, der ikke blev det år, hun regnede med. Det skulle det vise sig ikke at blive for nogen.

Udsolgte koncerter og en optræden på Skanderborg Festival blev byttet ud med koncerter for et mindre publikum og for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn. Også Birkerød måtte sidde en ellers udsolgt koncert over - men nu er vi klar til at byde Annika på et tiltrængt gensyn! 2020 blev nemlig også året med en ny single som forløber for et nyt album, der kommer på gaden i løbet af 2021.

"Det var næsten til at grine af, og jeg åbnede bare mine arme og sagde: "Hello modgang my old friend!" Skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge og på toppen af den bølge, skrev jeg den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed, vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts 2020, hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er ligemeget, alt er "POP" (alt er pik og patter)," siger Annika om singlen, der handler om det år, som ramte Annika lige efter et svært brud.

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille Filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu med tre af slagsen og en fjerde på vej.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / nr. sidderpladser på balkon - Der er kun adgang til nr. siddepladser på balkon med pladsbillet [balkonpladser er udsolgt]

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.