Spring til indhold

Uffe Lorenzen & Lydsyn

Musik: Rock/Pop

Danmarks ukronede konge af syrerock, Uffe Lorenzen, udgav sin tredje soloplade Magisk Realisme i 2020 til generel begejstring hos publikum og kritikere i kongeriget - og hinsides.

Under en nedlukket sommer i det satans år 2020 stod kedsomheden dog i fuldt flor, og afsavnet af liverocken voksede med. Derfor stak Lorenzen hovedet ud af dvalen og sammen med sine gamle venner Palle Demant (bas) og Jens Eyde (trommer) for at fyre op under syrerock-kedlerne under navnet LydSyn. Formationen gav efterhånden mening i sådan en grad, at LydSyn i 2021 kan annoncere en eksklusiv turné, der blandt andet bringer rocktrioen forbi Birkerød.

Med sig tager de et udpluk af Lorenzens bagkatalog med behændig vægt på det seneste soloalbum. Men også materiale fra ældre skiver i eget navn og ikke mindst gamle Spids Nøgenhat-sange - alt sammen i et energisk, råswingende og old school rock'n'roll trioformat.

Alting blir' okay, når der er syrerock til efteråret!
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 11. marts 2021 til 10. september 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.