Spring til indhold

NY dato: Hugorm

Musik: Rock/Pop

Koncerten med HUGORM på MantziusLive 20. marts 2021 flyttes til 1. oktober 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

~

I 2020 fik HUGORM deres gennembrud og formåede at starte en livekarriere med alle odds imod sig.

Trioen leverer bomstærke scenepræstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front. Sammen har Kvamm og de to musikalske legekammerater, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm, en fantastisk dynamik, når sangene fra debutalbummet KOM VI FLYGTER (2020) forløses live. Og de er først lige begyndt!

"Vi har haft en drøm om at udfordre den traditionelle koncertramme og iscenesætte en musikalsk fortælling om et menneske, der kæmper mod sig selv. Så det har været en kæmpe forløsning for os at mærke, hvordan vores drøm har foldet sig ud og er blevet forstået af publikum på de 23 shows, vi har spillet på KOM VI FLYGTER TOUR 2020. Og vi glæder os bare som små sultne svin til at fortsætte touren i 2021. Hvordan verden vender, og hvad man må på spillesteder til marts, ved vi ikke. Men vi ved, at vi er klar på det hele, og at vi kommer til at lægge publikum ned, ligemeget om de så står eller sidder," lyder det.

I 2020 udsendte HUGORM det anmelderroste debutalbum KOM VI FLYGTER, hvorpå trioen fra Cold Hawaii i Klitmøller fortsætter med at udvikle sig, bevæge sig nye steder hen og samtidig bevarer grundenergien fra januar-EP'en FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT.

HUGORM spillede sidste efterår et par testshows, hvor få heldige publikummer havde adgang, og stod overfor udsolgte debutkoncerter samt en festivalsommer med koncerter på bl.a. Roskilde Festival, NorthSide, Heartland og Smuk Festival, som alt sammen gik i stykker grundet nedlukningen af 2020. Bandet brugte i stedet tiden på at lave ny musik og fik også stablet en live-streamet koncert på benene fra Thy Nationalpark.

Deres stærke efterårskoncerter er da heller ikke gået anmelderne forbi, så der er både store forventninger og et godt grundlag for koncerterne i 2021:

"Det er simpelthen genialt, intet mindre"
GAFFA (5 stjerner)

"Et koncertformat, som er et yderst giftigt bekendtskab. Ikke mindst fordi Kvamm er så forbasket dygtig på en scene"
Fyens Stiftstidende (5 stjerner)

"Grim og følsom rock, metallisk, hiphop-klingende, med nerve, nærvær og stærke personlige tekster. Det hugger som ormen med zigzag striben ned ad ryggen"
Kulturen.nu (5 stjerner)

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.