Spring til indhold

Dopha

Musik: Rock/Pop

Intet kan stoppe Dopha! I 2021 tager Danmarks næste verdensstjerne på turné med sit debutalbum.

Trods et udfordrende år har Dopha haft et skelsættende 2020 med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. Til januar 2021 er hun klar med sit længe ventede debutalbum The Game og en Danmarksturné.

"Rygtebørsen taler sandt. Danmarks næste verdensstjerne er fundet," skrev GAFFA om Dopha i sommers. Hendes musik har kørt i heftig radiorotation, og hun har ramt os bredt og tidligt med stærke singler som "September Till June", "Happy For Me", "The Game" og "Anti Breakup Song".

Nu kan Dopha-fans se frem til mere musik, da hun er ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum The Game, der udkommer i starten af 2021. Et album, der favner både det nærværende, skrøbelige og storladne, men som også viser en mere legesyg og drilsk side. Dopha skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel.

Dopha fra Romalt og hendes band glæder sig til et stort 2021 på landevejene:
"Det bliver så fedt at komme på tour og spille koncert hver dag i en ny by! Jeg elsker generelt livet på landevejen og alle klichéerne, det bærer med sig. Vi spiller de sange, som jeg har brugt det sidste år på at lave færdige. Det bliver så magisk at møde mit publikum og se, hvordan de reagerer på den nye musik. Jeg glæder mig som en 6-årig, der lige er vågnet med sommerfugle i maven på sin fødselsdag."

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert*
*I tilfælde af restriktioner ifm. COVID-19 bliver koncerten automatisk konverteret til koncert med unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.