Spring til indhold

Mark le Fêvre - Heldig

Teater: Show/stand up

Med showet "HELDIG" er Mark le Fêvre på en mission, han selv beskriver som: "At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af".

"HELDIG" kredser bl.a. om at få en chance til og om at omfavne de bump, livet giver én på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen. Idéen til det nye one-man show tog faktisk sit udspring i debutshowet "BØVL", hvor Mark arbejdede med moralen om, "at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed."

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på TV, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede, han havde kræft. "Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikre - 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med," siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.