Spring til indhold

[NYE tidspunkter] Scandinavian Pink Floyd Project [Udsolgt]

Musik: Rock/Pop

Denne koncert deles i 2. Læs nedenfor hvad det betyder for dit billetkøb.

DENNE KONCERT DELES I 2 -
HALVDELEN FÅR EN NY TID & BILLET:
Nye koncerttidspunkter: kl. 17.00 & kl. 20.00
Billetkøbere har modtaget en direkte mail fra Ticketmaster med tildeling af nyt/information om koncerttidspunkt.

Scandinavian Pink Floyd Projects spiller nu 2 koncerter d. 5. december, og den ene halvdel af publikum modtager derfor et nyt koncerttidspunkt. Den anden halvdel forbliver på kl. 20.00 (oprindeligt tidspunkt).

Af hensyn til aktuelle retningslinjer vil koncerterne udelukkende være for et siddende publikum. Dine billetter er gældende til en unummereret siddeplads i salen.

- Til publikum kl. 17.00:
Du tildeles et ny koncerttidspunkt og modtager en ny billet. Du modtager automatisk din nye billet pr. e-mail fra Ticketmaster uge 46/47. Du bedes medbringe din nye billet som adgang til koncerten. Din nye billet er gældende til en unummereret siddeplads i salen.

Billetter købt til balkon: Har du oprindeligt købt billet til en nr. siddeplads på balkonen, ombyttes din billet automatisk til en unr. siddeplads i salen, og du får automatisk prisdifferencen på 20 DKK refunderet.

Ønsker du ikke at deltage på det nye koncerttidspunkt kl. 17.00, bedes du følge instruktioner fra Ticketmaster for refundering af billetter senest 5. november Anmoder du om refundering vil udsendelsen af din nye billet blive annulleret og refunderet.

- Til publikum kl. 20.00:
Dit koncerttidspunkt er forsat det samme, og du bedes medbringe din oprindelige billet som adgang til koncerten. Dine billetter er herfra gældende til en unummereret siddeplads i salen.

Bemærk: Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned i salen. Vores personale bærer også mundbind/visir. Al udskænkning stopper kl. 22. Køb dine drikkevarer før dit arrangement, da vi i forvejen guider publikum ud ad en dedikeret udgang umiddelbart efter endt arrangement.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Sidste gang Birkerød fik besøg af Scandinavian Pink Floyd Project fejrede vi 40-året for Pink Floyd's superalbum "The Wall" (1979) med et kæmpe koncertbrag! Derfor har vi inviteret superbandet, der er garant for professionalisme god stemning, tilbage i deres stærkeste opstilling.

Forvent som altid en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser video en masse udvalgte hits fra Pink Floyds bagkatalog.

1. koncert kl. 17.00 (dørene åbner kl. 16.00) - Udsolgt
2. koncert kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00) - Udsolgt
Unr. siddepladser

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.