Spring til indhold

NY dato: Erik Clausen - Fra Den Ene Hjernehalvdel Til Den Anden

Diverse: Foredrag

Showet med Erik Clausen på MantziusLive 3. februar 2021 flyttes til 10. november 2021.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

~

Fra den ene hjernehalvdel til den anden - et talkshow med Erik Clausen.

Spred vingerne ud og tag på en tur ind i gøgleren Erik Clausens verden, hvor han vender alting på hovedet. Om ikke andet så vender Clausen med dette talkshow vrangen ud på tingene og stiller i den forbindelse spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet.

Erik Clausen sætter også lighedstegn mellem mænd og kvinder, hvilket absolut er til kvindernes fordel, når han gennemgår, hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Det er Erik Clausen, når han er allerbedst i et talkshow på fuld speed og mere til! Glem alt om "ældrebyrden" - her er det Clausen, der med sin lange livserfaring øser forskellige anekdoter ud over publikum med stor risiko for humoristiske bivirkninger, og for at du kan kende dig selv, om du er mand eller kvinde, ung eller gammel.

Ærede gæster, tag godt imod Erik Clausen på slap line - meget slap endda!

Dørene åbner kl. 18.30. Showstart kl. 19.30. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Showet er blevet flyttet fra 3. februar 2021 til 10. november 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.