Spring til indhold

[Udskudt til 2021] Rune Klan - Håbefuld [Få billetter]

Teater: Show/stand up

Dette show udskydes til 2021.

DETTE SHOW UDSKYDES - DU FÅR EN NY DATO:
Ny dato: 25. februar 2021, kl. 19.00
Billetkøbere har modtaget en direkte mail fra Ticketmaster med information.

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

Bemærk: Nummererede siddepladser til dette arrangement annulleres. Showet 25.02.2021 vil være med unummererede siddepladser i salen, selvom der fremgår nummererede siddepladser på din billet.

*

Efter et successhow i foråret 2020, vender Rune Klan - endnu engang HÅBEFULD - tilbage med en tur i sit magiske univers - med noget på hjerte.

Da Rune Klan senest ramte de danske scener med showet "Barnløs", blev han kaldt "modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende" - og det med rette. Hans efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, og tryl i verdensklasse skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er en på opleveren - og vi må godt lege med!

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være håbefuld anno 2020.

Aldersgrænse: Min. 15 år.

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.