Spring til indhold

Nikolaj Stokholm - Turen går til Nikolaj Stokholm

Teater: Show/stand up

Det sene show med Stokholm 19. august 2020 er udskudt til 2021.

Det sene show/ekstra showet med Nikolaj Stokholm oprindeligt programlagt på MantziusLive 19. august 2020 kl. 20.30 er udskudt til 27. januar 2021 kl. 21.30.

Tidligere købte billetter til kl. 21.30 er fortsat gyldige til den nye dato.

*

Vi, I, alle er vilde med Nikolaj Stokholm!

Hele Danmarks Stokkefar er endelig tilbage med et nyt one-man show.

I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90'ernes Københavnerforstad. Albionen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. "Turen går til Nikolaj Stokholm" er en U-vending i Stokkefars spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller, og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til "Turen går til Nikolaj Stokholm", det bliver pissegriner'n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor, at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark.

Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Aldersgrænse: Min. 15 år.

OBS! To shows: Kl. 19.00 og kl. 21.30:
1. show: Dørene åbner kl. 18.00. Showstart kl. 19.00. Unr. siddepladser
2. show: Dørene åbner kl. 20.30. Showstart kl. 21.30. Nr. siddepladser [Få billetter]