Spring til indhold

[NYE tidspunkter] Lis Sørensen [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Denne koncert deles i 2. Læs nedenfor hvad det betyder for dit billetkøb.

DENNE KONCERT DELES I 2 - DU FÅR EN NY TID & BILLET:
Nye koncerttidspunkter: kl. 18.00 & kl. 20.30
Billetkøbere har modtaget en direkte mail fra Ticketmaster med tildeling af nyt koncerttidspunkt.

Lis Sørensen spiller nu 2 koncerter d. 29. oktober, og du modtager derfor et nyt koncerttidspunkt og en ny billet. Du vil automatisk modtage en nye billetter med dit nye koncerttidspunkt fra Ticketmaster i uge 43/44.

Du bedes medbringe de nye billetter som adgang til koncerten.

Nummererede siddepladser til dette arrangement annulleres. Din nye billet vil være gyldig til en unummereret siddeplads i salen. Vi anbefaler at ankomme tidligt af hensyn til pladsanvisning.

Bemærk: Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned i salen. Vores personale bærer også mundbind/visir. Al udskænkning stopper kl. 22. Køb dine drikkevarer før dit arrangement, da vi i forvejen guider publikum ud ad en dedikeret udgang umiddelbart efter endt arrangement.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Legendariske Lis Sørensen har sat sit aftryk på dansk musikhistorie i skelsættende bands som De Fem, Shit & Chanel og Anne Linnet Band og er forsat en af landets mest eftertragtede sangerinder.

Sørensen er en af vores ubetinget største stemmer og en sangerinde, som skiller sig ud med en erfaring og passion, som skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad "memory lane" og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra fire årtier og nye forrygende, stærke numre fra det anmelderroste album "Bedre Tider" (2017). Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits som "Fuld af Nattens Stjerner", "Tæt På Ækvator", "Mine Øjne De Skal Se" og mange flere med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Det er en stor ære at kunne byde Lis Sørensen velkommen tilbage på MantziusLive.

1. koncert kl. 18.00 (dørene åbner kl. 17.00)
2. koncert kl. 20.30 (dørene åbner kl. 19.30)
Unr. siddepladser

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.