Spring til indhold

Andreas Bo - #Skarp [Få billetter]

Teater: Show/stand up

Dette show gennemføres som planlagt.

Showet med Andreas Bo 23. september 2020 på MantziusLive gennemføres som planlagt - dog med unr. siddepladser. Du bedes fortsat medbringe din oprindelige billet, der giver adgang til showet.

Bemærk - nye retningslinjer pr. 19.09.2020: Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned i salen. Vores personale bærer også mundbind/visir. Al udskænkning stopper kl. 22. Køb dine drikkevarer før dit arrangement, da vi i forvejen guider publikum ud ad en dedikeret udgang umiddelbart efter endt arrangement.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Andreas Bo er tilbage!

Der er mange dygtige stand up'ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af samtlige kategorier.

Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler. Og han er #SKARP som aldrig før.

Hvad er din holdning til det? Hva'? Hva'? Hva'? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side eller tage en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har fire mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove?

Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt to mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show giver han dig en guide til, hvornår du skal have en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig at være røvligeglad. Det vil give dig ro til at sove. Måske allerede under showet.

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.