[Sophienholm] Det Flydende Teater: Annas Verden

Teater: Skuespil

Det Flydende Teater griber tiden og går i land: Oplev forestillingen "Annas Verden" i parken ved Sophienholm i Lyngby med udsigt over søen.

BEMÆRK: Forestillingen foregår udendørs i parken ved Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby.

*

Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys, som alle i Skagen er afhængige af, og som får kunstnere til at valfarte til fiskerlejet. Hjemme hos Anna Ancher betyder lyset, at hun og ægtemanden Michael kan male igen, og at huset snart vil summe af liv.

Anna står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene. Privat og arbejdsmæssigt er hendes og Michaels forhold idyllisk. De er ligeværdige, fascinerede af hinanden og i takt med, at Annas åbenlyse talent for at male har foldet sig ud, er deres forhold kun blevet styrket. Men det er ikke let at forene den klassiske moder- og hustrurolle med et liv som bohemekunstner. Særligt omverdenen har svært ved at forstå hendes valg og ikke mindst fravalg i bestræbelserne på at lykkes som kvindelig kunstner. På den måde peger kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher på ét af vor tids store køns- og identitetsspørgsmål: Kan man både have børn og karriere, eller må man vælge - og hvad er konsekvenserne?

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen - ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark.

BEMÆRK: Forestillingen foregår udendørs i parken ved Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby.

Entré: 174,5 kr. + gebyr / Studerende: 135 kr. + gebyr / Unge u. 21: 105 kr. + gebyr / Grupperabat - ved køb af min. 10 billetter: 162,5 kr. + gebyr pr. billet.

Forestillingen starter kl. 19 - åben for adgang fra omkr. 30 min. før.

Publikum må gerne medbringe egne mad- og drikkevarer i parken inden forestillingen.

Forestillingen af produceret af Det Flydende Teater.

Medvirkende: Julie Riis, Luise Kirsten Skov, Pelle Nordhøj Kann & Nanna-Karina Schleimann
Instruktør: Jennifer Vedsted
Dramatiker: Julie Petrine Glargaard
Scenograf: Sir Grand Lear
Komponist: Nanna-Karina Schleimann
Kreativ producent: Christine Worre Kann
Idé & koncept: Det Flydende Teater

*

Praktiske oplysninger fra Det Flydende Teater:
Når vi spiller ved Sophienholm, spiller vi ude i parken med udsigt ud over søen. Publikum kommer til at sidde på stole med god afstand imellem.

Da vi spiller udenfor, anbefaler vi publikum at tage tøj på til lidt af hver, da det danske sommervejr er omskifteligt. Vejrforholdene er ét af de krydderier, der gør alle forestillinger forskellige. Hvis det under forestillingen begynder at dryppe, tager vi stilling til, om forestillingen skal afbrydes for at fortsætte igen, når det holder op, eller om forestillingen helt skal aflyses. Beslutningen om at aflyse helt træffes først meget tæt på forestillingens start, da vi har erfaring med, at vejret ofte klarer op sidst på dagen.

I disse helt særlige tilfælde, at vi må aflyse en forestilling, ombyttes/refunderes billetterne, hvis forestillingen ikke er gået i gang. Hvis forestillingen aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.