Spring til indhold

Hans Philip

Musik: Rock/Pop

Denne koncert gennemføres som planlagt.

Koncerten med Hans Philip på MantziusLive 25. november 2020 gennemføres som planlagt med unr. siddepladser.

Koncerten afholdes for et siddende publikum. Du bedes fortsat medbringe dine oprindelige billetter som adgang til koncerten.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Stjerneklare nætter i musikkens tegn.

Tilbage i september 2019 spillede Hans Philip sin første soloturné med hele ni udsolgte koncerter i landets fire største byer. Nu kan du glæde dig til stjerneklare nætter i musikkens tegn, når den ambitiøse kunstner til november 2020 igen drager på Danmarksturné. Og starter turnéen i Birkerød!

Hans Philip spiller op til både eftertænksomhed og fest, når han indtager en scene. Hans udtryk er både enkelt og detaljerigt - og måske er det netop her, magien opstår. Med bidende integritet og en solid sans for detaljer, statuerer Hans Philip sig som en artist af dimensioner. Den ambitiøse kunstner er kendt for at levere nærvær af ypperste kaliber, low-key vokaljams og lækre visuals til sine livekoncerter. Som Soundvenue beskrev efterårets liveoplevelse på Hotel Cecil:

"Hans Philip genoplivede livekoncertens negligerede nærvær på Hotel Cecil. Umiddelbarheden er nemlig lige netop det, der gør, at det føles så berigende at komme ind under huden på Hans Philip: Intet føles forceret - alt kommer direkte fra hjertet."

Der er en direkte connection mellem musikken og kunstneren, når Hans Philip oscillerer mellem slørede og indadvendte dagbogsagtige brudstykker til beatede og fyldige produktioner med catchy opbygning og en udadvendt vibe. Hans Philip formår som ingen andre fra generationen at omdanne følelser, tankestrømme og øjebliksbilleder til musikalsk poesi.

Efter gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 tilbage med soloalbummet "Forevigt", som siden er gået Guld. På "Forevigt" præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip - ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r'n'b-produktioner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne "Årets Danske Album", "Årets Nye Danske Livenavn" samt Koda-prisen som "Årets Danske Sangskriver".

Glæd dig til at Hans Philip genopliver livekoncertens negligerede nærvær.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.